17 Kasım 2014 Pazartesi

Tüyap Maceram ve Yeni Kitaplarım

Bir Tüyap daha geldi geçti...
Her sene heyacanla ilk günden kapısında beklediğim fuara yoğunluklarım nedeniyle perşembe günü gidebildim. Sakin olur hiç olmazsa dedim ama nerdeee :) Okullar hafta içi Tüyap'a çıkartma yapmış. Cıvıl cıvıl öğrenciler her yerdeydiler :)
Saat 11'den 16'ya kadar o stand senin bu stand benim diyerek gezdim. Öncelikle şunu söylemeliyim, Martı, Nemesis, Aspendos gibi bir kaç yayınevi dışında indirim'in sadece "İ"si vardı. Ortalama % 20-30 gibi.
 3 saat yolculukla gittiğim, üstelik girişi de ücretli olan bir fuar organizasyonunda aracıların olmadığı, doğrudan yayıncı ve okurun olduğu ortamda en az %50 indirim olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu serzenişim tüm okuyucular adınaydı :)
Onun haricinde fuar yine dolu doluydu. Gezdiğim her standın resimlerini çektim.Gelecek olan arkadaşlara referans olması düşüncesiyle indirimlerini yazmıştım. Fuarla ilgili çektiğim tüm resimlere Kitapların Penceresinden facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz.
İlk önce Epsilon'a uğradım. Neden mi? Sevgili arkadaşım ve turdaşım (Kitap İklimi) Pınar Şentürk orda görevliydi. Fazla kalamadım yanında çünkü başı çok kalabalıktı.
Ayrıca net ortamından tanıdığım The Reading Lady ile (Onur Kınacı Birler) tanışma fırsatı buldum. Çok pozitif, güleryüzlü ve canayakın tavırlarıyla kendisini çok sevdirdi :) :)
Kitap Dünyası'ndan Duygu ile tanışıklığımız fuardan önceye dayanıyor. Müptela-Yabancı standında görüştük. Her zamanki gibi çok misafirperverdi. Dönüp dolaşıp yanında aldım soluğu :)
Tuğçenin Kitaplığı (Tuğçe Nida Sevin) ile önceki fuardan tanışıklığımız var. Yabancı Standındaydı ve o yoğunlukta ufak bir sohbet gerçekleştirdik.
Arkadya Yayınları'ndan Yasemin her zamanki güleryüzüyle karşıladı beni. Arkadya olarak güzel sürprizlerle karşılaşacağımızdan bahsetti biraz. Ama ser verip sır vermedi. Merakla bekliyoruz diyorum.
 Fuarda genel olarak fiyatların çok da uygun olmadığını yazmıştım şimdi de aldıklarımı paylaşıyorum
Bu ne perhiz bu lahana turşusu demeyin. Ortamın bir çekiciliği var. :D :D Almadan duramıyorsun.
Haliyle bu yıl ki tüyap maaşımın önemli bir kısmını bırakıp çıktığım bir macera oldu.

Pegasuslar beni bitirdi

Nemesis ve Aspendos mest etti


Epsilon'dan çok fazla alasım vardı ama kahrolsun %20 :(

Pena kötü değildi ama biraz daha indirime hayır demezdim :)


Martı yine uygun :)

ve Artemisten Ölümcül Oyuncakların son kitabı, Gümüş Gölgeler'i de çok istiyordum ama malesef fuara yetişmedi.


 Fuar resimleri için

Kitapların Penceresinden




6 yorum:

  1. yeni kitapların hayırlı olsun :) "gitti paracıklar" etiketini çok sevdim :D :D
    ölümcül oyuncakların kaçıncı kitabı olacak bu arada ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. O etiket olmazsa olmazdı :D :D Benim aldığım Cennet Ateşi Şehri serinin son kitabı

      Sil
  2. Keyifli okumalar. Her ne kadar indirim olmasa da gitmek isterdim. Her halde İstanbul'u da bir tek bu konuda özlerim. Çok şanslısınız. Ve bunun keyfini çıkarmak en iyisi :)

    YanıtlaSil
  3. Bu sene birkaç yayınevi dışında maalesef ki indirim yoktu :( Fuardan kitap aldım ama listemden bazılarını kitapsihirbazından sipariş verdim. Yine bir 9,90 kampanyası vardı :))

    Savaşçı Prenses bu aralar çok duyuyorum, daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Hepsini keyifle oku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) :) aynısını ben de yaptım :) yeni geldi kitap sihirbazı siparişlerim. Savaşçı Prenses'i Pınar'ın tavsiyesiyle aldım. Epsilon'un 3 kitap 12 tl kısmındaydı uyguna geldi.

      Sil