19 Nisan 2014 Cumartesi

RKBT 21.TUR || FUNDA MENTALOĞLU - S*KTİRGİTLİ AŞKLAR || YORUM - ÇEKİLİŞ



Yorum


Yeni bir kitap turunda yine sizlerleyim. Bu seferki kitabımız Olimpos Yayınlarından S*ktirgitli Aşklar...
Öncelikle şunu söylemek istiyorum kitabın kapağına bayıldım.  Şeker pembesi cıvıl cıvıl ve oldukça pozitif. Görsel konusunda tercihlerinden dolayı yazarı/yayınevini tebrik etmek lazım.
Kitaba gelince, Funda bohem hayat tarzını benimsemiş bir ressam ve çok da normal olduğu söylenemez (kime göre mi? tabii ki bana göre :D )
Kitap için nasıl desem, Funda'nın ilişki-pedia'sı gibi birşey. Aşk ve cinsellik hayatında oldukça büyük bir yere sahip. Dolayısıyla portföyü dolu ve kendince bir uzmanlığa sahip :) Akla hayale gelen ya da gelmeyen her duruma uygun bir hikayesi var. Funda'nın erkekleri de bir garip, zaten Funda'nın kendisi de bir garip. Öyle bir mıknatıs var ki kadında, nerede sorunlu hepsini kendine çekmiş dersiniz. Bir de bunları anlatış tarzı var ki, bir çok okuyucuyu çileden çıkarabilir. İşin tuhaf tarafı bir yandan çileden çıkarırken bir yandan da güldürüyor. (hiç sormayın o kadar düşündüm ama bir türlü işin içinden çıkamadım, niye böyle diye.)
Evet bir çok yerde güldürüyor ama genel olarak Funda ile hayata farklı pencerelerden bakıyoruz. Bu nedenle sanırım karakter olarak kendisini ve cinselliğe bakış tarzını sevemedim. (benim için durum böyle.. One night ve götürme tarzı yaklaşımları erkeklere atfediyorum, böyle kadınlar yok mudur elbette vardır ama dedim ya sevmiyorum ) 
Neyse parantezi kapatıp devam ediyorum, kitabın anlatımı akıcı olsa da dili çok argoydu. Daha düz bir dil kullanılsa bu kadar dikkat çeker mi, ya da bu kadar akıcı olur muydu ondan da emin değilim.
Anlayacağınız S*ktirgitli Aşklar bende çelişkiler yaratan bir kitap oldu. Belki de kendi değer yargılarım ağır bastı. Bu yüzden öncelikle ön okumasına bir bakmanızı, (ön okuma için tık tık) beğenirseniz okumanızı tavsiye ederim.


Çekiliş için
a Rafflecopter giveaway





tur takvimi







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder